Yücel Kültür Vakfı, bursiyerlerine ve bağışcılarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

Yücel Kültür Vakfı, üyelik formlarından ve diğer formlardan topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Yücel Kültür Vakfı, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamamaktadır.

Üyenin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece üye ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece üye değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Yücel Kültür Vakfı'ndan gönderilen e-postaların alt kısmında bulunan “Kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” bağlantısına tıklayarak günlük e-posta gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Bağış Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, bağışcının güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Yücel Kültür Vakfı veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Yücel Kültür Vakfı arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Yücel Kültür Vakfı'yla bize ulaşın sayfasından iletişime geçebilirsiniz.