2016 yılında YARIM ELMA BURSU için başvurular 15 AĞUSTOS - 15 EKİM 2016 tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden yapılmış ve sonuçları 1 KASIM 2016 tarihinde açıklanmıştır.

Son 5 yıl içinde vakfımıza  sadece(diğer burslar hariç) Yarım Elma Bursu için başvuranların sayıları aşağıdadır.

grafik

2016 yılında 22.346 başvurunun sadece 16.528 adedi "DEĞERLENDİRMEYE GÖNDER" i tıklayarak başarı ile başvurusunu tamamlamıştır.

2016 Burs Sonuçları TC kimlik numarası ile sorgulanabilmektedir

Bilgisayarların yaptığı değerlendirmelerde ilk 1000'e giren öğrencilerin formları burs komitesince tek tek incelenmiş ve uygun görülenlerden başvuru formuna istinaden bilgilerini doğrulamaları için evrak istenmiştir. Bu demek değildir ki evrak istenmeyenler burs hakkını kaybetmiştir,  ancak bursunun başlaması, Yarım Elma Burs Programı kapsamında (yani bir bağışçının bursiyeri seçmesi sonucunda) gerçekleşecektir.

Aşağıda 2015 yılında yapılmış youtube videosunu izleyebilirsiniz.

Bağışçının bursiyeri seçmesi ile burs almaya başlayacak kişi, vakfımızca telefon ve e-posta yoluyla bilgilendirilerek kendisinden banka hesap bilgileri talep edilecektir.

BURS İŞLEMLERİ ŞÖYLE GERÇEKLEŞMEKTEDİR