YÜCEL KÜLTÜR VAKFI WEB SİTESİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE KULLANIM KOŞULLARI

1. Web sitesine üye olmak ücretsizdir. Her üyeden bir defaya mahsus olarak üye olması beklenir. Web sitesine giriş yaparak veya ürünleri satın alarak, Vakıf ile bağlayıcı anlaşmaya girmiş olduğunu ve bundan dolayı bu web sitesinde yazılmış olan kullanım şartlarına, ilave edilen yönergelere, kısıtlamalara veya kurallara uymayı kabul ettiğini beyan eder.
2. Üye olabilmek için üye kayıt formu eksiksiz ve doğru olarak doldurulur. Bilgilerinde hata ve şüphe duyulanların üyelikleri herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin Vakıf tarafından iptal edilebilir. İnternet sitesine üye olurken verdiği kişisel ve diğer sair bilgilerin kanunlar önünde doğru olduğunu, Vakfın bu bilgilerin gerçeğe aykırılığı nedeniyle uğrayacağı tüm zararları aynen ve derhal tazmin edeceğini beyan ve taahhüt eder.
3. Vakfın sunduğu burslardan, kültür programlarından, ulusal ve uluslararası değişim programlarından yararlanabilmek için üye olma şartı aranır.
4. Üye olabilmek için üyelerin doğru cep telefonlarını girmeleri zorunludur. SMS vasıtası ile cep telefonlarına doğrulama kodu gelir. Üyelik bu kodun girilmesi ile gerçekleşir.
5. Üyeler diledikleri zaman web üyeliğinden ayrılabilirler. Bunun için Üye İşlemleri sayfasından, “Üyelikten Ayrılmak İstiyorum” butonunu tuşlamaları yeterlidir. Bu durumda Vakıf imkanlarından yararlanıyorlar ise bu haklarını otomatik olarak kaybederler.(örn; burslar, kültür programları vs.)
6. Üyelikten ayrılan üyeler veya çıkarılan üyeler tekrar aynı cep telefonU numarası ve e-mail adresi ile üye olamazlar.
7. Vakıf, web sitesinde değişiklik yapmayı ve/veya kullanım şartlarını, her an önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.
8. Üyenin bağımsız iradesiyle yaptığı üyeliği kendisine özeldir. Üye, kendisine ait olan bu üyeliğini bir başkasına devredemez ve/veya satamaz.
9. Vakıf, üyeden aldığı kişisel ve gizli bilgilere önem verir ve korumasını tanır ve destekler. Bu amaçla, en yüksek çabalarımızla sizin kişisel bilgilerinizi korumayı vaat ederiz.
10. Birçok web sitesinde olduğu gibi standart uygulama olarak, Vakıf kişisel olmayan tanımın oturum açtığı İP adresi bilgileri dahil, kullanıcı verisi toparlayarak ve tarayıcı kullanıcıların ve diğer site ziyaretçilerinin veya başvuruların bilgilerini bu data servislerini geliştirmek, trendleri

analiz etmek, servisleri yönetmek, hizmet etrafında kullanıcıların hareketlerini izlemek ve bir bütün olarak kullanıcılarının tabanı hakkında demografik bilgileri toplamak için kullanabilir.
-Üye hareketlerini izlemek
-Parolanızı yeniden girmek zorunda kalmadan tek bir oturumda tüm parolayı korumak

-Hizmetleri kullanmasına izin vermek
12. Kullanıcılar, kendi hesabına giriş, profil düzenleme ve hesap bilgileri gibi özellikleri herhangi bir zamanda profilinde bulunan kişisel gerekli olmayan bilgileri değiştirebilir veya çıkarabilir.
13. Vakıf zaman zaman gizlilik politikasında değişiklik yapabilir. Bir değişiklik yapıldığında kullanıcılarımızın bizim topladığımız bilgileri, nasıl kullandığımızdan ve ne zaman açığa çıkardığımızdan haberdar olmaları için bunları web sitemizde bildiririz. Bu değişiklikler ilan edildikten sonra o siteyi kullanan bir kullanıcı Gizlilik Politikasında yapılan değişikliğe uymakla yükümlüdür.
14. Tam ve itirazsız olarak, Vakıf tüm yasal iletişimleri ve duyuruları web sitesinde bildirerek elektronik olarak sağlar veya üyenin bildirdiği ve/veya profil bölümünde belirttiği resmi olan e-posta adresine e-posta göndererek gerçekleştirir. Bu sözleşmeyi onaylayarak bu hususu kabul ediyorsunuz. ÜYE, Vakıf tarafından gönderilen e-postaları elektronik ortamda almayı reddederse, aynı zamanda şahsi Vakıf web üyeliği hesabını ve bundan dolayı tüm avantajlarını kaybedebilir.
15. Web sitesinde bulunan; sanat, grafik fotoğrafları, görüntüleri, belge düzeni, metin, yazı tipleri, müzik, yazılım araçları ve diğer bilgiler (burada “İçerik” olarak anılacaktır) Vakıf tarafından sağlanan tüm bu içerik Vakfın mülküdür ve ticari amaçlı üyeler tarafından kullanılamaz.
16. Üye olurken bir fotoğraf görüntüsü kullanarak işlem yapan kullanıcılar fotoğrafın kişisel fotoğrafı olduğuna veya kullandığı fotoğrafta gerekli kullanım hakkı olduğuna veya başkasının ,başka bir şeyin görüntüsünü alternatif görüntü olarak kullanmadığına(spesifik rızası olmadan) kullanıcının kendisi olduğuna, yanlış bilgi sunmadıklarına garanti verirler.
17. Web sitesini kullandığınızda, kayıtlı hesabınıza kısıtlı giriş yapılmasına, hesabınızın ve şifrenizin gizliliğinin korunması bakımından sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul ediyorsunuz. Hesabınızdan veya şifrenizden gerçekleşen tüm faaliyetlerden doğrudan üye sorumludur.

18. Üye hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edici şekilde, ülke çapında ya da uluslararası düzeyde yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanamaz, almakta olduğu hizmetleri üçüncü şahısların kullanımına sunamaz, kiralama veya satışa arz etme gibi ticari faaliyetlere konu edemez. Ayrıca, üye başkalarının hizmetleri kullanmasını önleyici veya zorlaştırıcı faaliyet (spam, virüs, truva atı vb.) ve işlemlerde bulunamaz.