Yücel Kültür Vakfı Çevrimiçi Genç Sanatçı Buluşması'na Davetlisiniz!

Genç sanatçıların, deneyimlerini paylaşmaları ve yaratıcı fikirlerini anlatmaları için heyecan verici bir çevrimiçi etkinliğe davet ediyoruz! Yücel Kültür Vakfı olarak sanata ve genç sanatçılara verdiğimiz değeri vurgulamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, sanatı dijital platformda buluşturuyor. Bu buluşmada, farklı sanat alanlarında yer alan genç sanatçıların müzik, tiyatro, dans vb. sanat dallarında kendilerini nasıl geliştirdiklerini dinleyeceğiz.

Etkinlik Detayları

📅 Tarih: 31 Mayıs Cuma: 20.00 - 21.00
Platform: Zoom (Bağlantı mail yoluyla paylaşılacaktır.)

Leyan Senay Kimdir?

Leyan Senay, Belçikalı bağımsız davulcu, davul eğitmeni ve söz yazarıdır. Piyano eğitimi aldıktan ve üniversitede İngiliz Edebiyatı okuduktan sonra 2016'da davul çalmaya başladı. Nil Karaibrahimgil ve Murat Boz gibi sanatçılarla çalıştıktan sonra bağımsız bir davulcu olarak kariyerine devam etti. Dünya çapında performanslar sergileyip, davul atölyeleri düzenleyerek Türk geleneksel müziklerini tanıttı. Kadınlara ilham verme misyonuyla TedX konuşmacısı oldu ve 2022'de 'Yılın En İlham Verici Kadını' ödülünü kazandı. Lego Türkiye, onun hikayesini onurlandırmak için bir heykelini yaptı. Leyan, sosyal medya içerikleri üretmeye ve kendi şarkılarını yaratmaya başladı. İlk single'ı "Bluetiful" Metal Hammer dergisinde haftanın birincisi oldu.

Yücel Kültür Vakfı olarak genç sanatçıları desteklemek ve onların yaratıcı dünyalarını keşfetmek için sabırsızlanıyoruz. Katılımınızı bekliyoruz!

Please login first to join to the event by clicking here.