Eylül 2014’te bünyesinde kurduğu Boğaziçi Gençlik Korosu ile birlikte toplam kadrosu yaklaşık 80 kişiye varan Dünya Şampiyonu Boğaziçi Caz Korosu, şef Masis Aram Gözbek yönetiminde yurt içinde pek çok sıradışı projenin yanı sıra, tüm dünyada çeşitli uluslararası etkinliklerde gerçekleştirdiği performanslar, katıldığı prestijli festival ve yarışmalarla, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümektedir.

Koro, Sultanahmet'te kendisine kapılarını sonuna kadar açan ve 2012 yılından beri ev sahipliği yapan Yücel Kültür Vakfı’na ait Abud Efendi Konağı’nda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Kurduğu hayalin peşinden tamamen kendi çabalarıyla koşan koroya bir yuva olan bu konak, koronun yeni projelerine de ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Boğaziçi Caz Korosu ailesi olarak, Yücel Kültür Vakfı’na içten teşekkürlerimizi sunar ve önümüzdeki günlerde de özel projelerle aynı yolda devam edebilmeyi tüm kalbimizle dileriz.

Boğaziçi Caz Korosu