Yücel Kültür Vakfı olarak Öğrenme Kulübü sürecinde eğitim ve atölye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrenme Kulübü kapsam olarak bütün online eğitim ve atölye çalışmalarında depremden doğrudan ya da dolaylı etkilenen bütün gençlerin katılımına öncelikli olacak şekilde açıktır. Bu online eğitim ve atölye çalışmaları serimiz afette etkilenen gençlerin kapasite gelişimlerini desteklemek amaçlı yeniden kurgulanmıştır.

CV Hazırlama Nedir?

Genellikle iş başvurularında kullanılan, kişilerin kendi potansiyellerini işverenlere tanıtmak amacıyla hazırlanan içerisinde kişiye ait becerilerin, deneyimlerin, eğitim durumunun, iş tecrübesinin vb. bilgilerin yer aldığı yazılı bir belgedir.

Kimler katılabilir?

İş başvurusu yapan, yapmayı düşünen ve gelecekte iş hayatına atılacak olan 18 -30 yaş arası herkes katılabilir.

Nasıl bir atölye sizi bekliyor?

Küçük bir test çözerek başlayacağımız eğitim, hap bilgilerle devam edecek ve sohbet ile sonlandıracağız.

Kişisel kazanımlar

• Doğru CV hazırlama
  • Yetkinlik bazlı mülakat sorularını öğrenme
  • Popüler mülakat soruları ve cevaplarını öğrenme
  • Mülakatın püf noktalarını neler olduğunun bilinmesi

Öğrenme Kulübü kapsamında Salih Ersoy ''CV Hazırlama Eğitimi'' çalışmasıyla bizimle birlikte olacak.

📅​ 21 Mart Salı

🕗​ 20.00 - 21.30

Salih Ersoy Kimdir?

10 yıldır İş ve Meslek Danışmanı olarak görev yapmaktadır. 'bilgi paylaştıkça çoğalır...' mottosuyla hareket eden İş Kulübü Derneği  kurucusu ve başkanıdır. CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Kariyer Planlama, İş arama Becerileri vb. başlıklarda eğitimler vermektedir.

Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.

Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Please login first to join to the event by clicking here.