Yücel Kültür Vakfı'nın maddi etkenlerden ötürü kültür- sanat alanında faal olmak için destek bekleyen, kendini geliştirmek isteyen 16-29 yaş aralığındaki gençleri desteklediği bir projesidir.

Kültür Avcıları, şehrin kültür-sanat hayatından değerli olan ne varsa bulup çıkarır. Kültür- sanatın bireyin hayatındaki önemini bilen, sanat hakkında yazıp çizmeyi, düşünüp okumayı seven gençlerle büyüyen ve gelişen bir ekiptir. Konserden sergiye, festivalden tiyatroya, seminerden sinemaya kültür ve sanat etkinliklerine öğrenci bileti üzerinden %50 indirimle gitmeni veya davetiye kazanmanı sağlar!

Not: Yalnızca YKV'nin etkinlik takviminde yer alan etkinlikleri kapsar.

Kültür Avcıları İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler
1. YKV'nin açmış olduğu etkinlik takviminde yer alan ücretli etkinliklere %50 indirimle veya ücretsiz etkinliklere hiç para ödemeden gidebilirsiniz.
2. Her Kültür Avcısı'na diğer üyeler de etkinliklerden yararlansın diye ayda 3 kez etkinliğe gitme hakkı verilir.
3. Her Kültür Avcısı,1 arkadaşını aynı şartlardan yararlandırarak etkinliğe getirebilir.
4. 48 Saat Kuralı; Kültür Avcısı katılacağını bildirdiği etkinliğe katılmaz ve katılamayacağını 48 saat öncesinden (etkinlik@yucelkulturvakfi.org) bildirmezse Yıllık Üyelik Aidatı iptal olur. Bu durumda, sonraki etkinliklere katılmak için tekrar yıllık aidat ödemesi gerekir.
5. Etkinliğe katılamayacağınızı, etkinlik başlangıcından 48 saat öncesine kadar haber vermezseniz, etkinlik için ödediğiniz %50 ücret geri ödenmez.
6. Her etkinlik, Kültür Avcıları Lideri tarafından yürütülür ve etkinlik gününden birkaç gün önce whatsapp grubu kurularak (Bilet teslimi, buluşma yeri vb.) katılımcılarla iletişime geçilir.
7. Ücretsiz etkinliklerde her kültür avcısı sadece kendi için katılım sağlayabilir.
8. Kültür Avcıları, gitmek istedikleri etkinlikleri etkinlik@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta atabilirler.