Yücel Kültür Vakfı olarak bir ilke imza atmanın keyfini ve mutluluğunu yaşadık!

Yücel Kültür Vakfı 'Klik' Fotoğraf Projesi tamamlandı. 1 haftalık eğitimden sonra, çocuklarla beraber fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Yücel Kültür Vakfı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ile ilk ayağını ortaklaşa gerçekleştirdiği “KLİK FOTOĞRAF PROJESİ” kapsamındaki ilk sergimiz 9 - 13 Temmuz 2012 tarihleri arasında  Miniaturk'de gerçekleştirildi.

‘Klik Fotoğraf Projesi’ başta İstanbul‘dan, sonrasında Avrupa’nın bir çok ülkesinden çocukları bir araya getirerek onlara renkli bir dünyanın kapısını açıyordu! Projenin amacı, fotoğraf aracılığı ile çocukların hayata ve doğaya bakışına farklı bir perspektif kazandırmak, görsel hafızalarını geliştirmek ve bakmayı değil görmeyi öğretmekti... Sevgili Halil Ergin ve Filiz Sünnetçioğlu kendi fotoğraf aşklarını çocuklara aktarmak için iş başındaydı.... :)