Bir yabancı dili öğrenmenin en etkili yolu o dili konuşarak pratik yapmaktır. İyi derece okuyup yazmak ve dil bilgisine hakim olmak ne kadar önemli olsa da bazen konuşmak için yeterli olamayabilir.

Yücel Kültür Vakfı olarak; gençlerin İngilizce pratik yapıp mevcut seviyelerini koruyabilmeleri amacıyla, kendi seviyelerindeki diğer gençlerle bir kolaylaştırıcı eşliğinde İngilizce konuşabildikleri bir konuşma kulübü kurduk!

İngilizce konuşma pratiklerimiz; 3 farklı seviyede 10’ar kişilik gruplarla Zoom üzerinden gerçekleştiriyor ve olumlu geri dönüşler alıyoruz.

Katılımcılarımızdan mesaj var;

‘’Bu etkinliğe katıldığım için çok mutluyum. İngilizce konuşmaya karşı bir korkum vardı.

Şimdiyse  nasıl konuştuğumun bir önemi olmadığını ve sadece ne anlatmak istediğimi düşünerek konuşuyorum ve bu noktaya geldiğim için çok mutluyum.

Teşekkürler Yücel Kültür Vakfı’’

Aysun Avcı

İngilizce Konuşma Kulübü aracılığıyla  pratik yapmaya devam ettikçe geliştiğimi fark ettim ve sürekli kendimi geliştirmek beni daha çok çalışmaya ve pratik yapmaya motive etti. Bununla birlikte hatalarımı fark etmemi ve iletişim becerimi daha da çok geliştirdiğimi belirtmeden geçmek istemem..

Her şey için teşekkürler.

Berivan Pütün

Ben orta seviye konuşma grubundayım ve gerçekten çok seviyorum. Başlarda biraz gergindim hatta bazen hala öyle olabiliyorum ya da heyecanlı olabiliyorum ama Murat bey Gülçin hanım bizi rahatlatıyor ve anlayışla karşılıyorlar. Konuşma olarak gerçekten bana çok yardımcı olduğunu  düşünüyorum ve bunu yaparken çok  eğleniyorum . İngilizce Kulübü sayesinde hem yeni arkadaşlar edindim hem bilmediğim konular hakkında bilgi sahibi oldum  hem de İngilizcemi  geliştirdim 🌸

Sevda Akbolat

Konuşma Kulübümüze 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 23.59'a kadar başvuruda bulunabilirsiniz.