Yücel Kültür Vakfı olarak  ''Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda  Ezgi Özer'i ağırlıyoruz. Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda üçüncü buluşmanın içeriği: Kaygı neden ve nasıl oluşur, kaygılarımızı nasıl yönetebiliriz? sorusunu cevaplamak ve günümüz koşullarda gençler olarak yaşadığımız yoğun bir yaşamın altında oluşan kaygılarımız ile nasıl baş edebileceğimiz konusunda fikirler edinebileceğimiz ve ilham alabileceğimiz bir iyilik buluşması olacak.

📅 Tarih: 1 Mayıs Çarşamba (Güncellendi)

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.30

Eğitim Bilgileri

• Buluşma çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Buluşmaya katılım ücretsizdir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ezgi Özer Kimdir?

Çukurova üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Mor dayanışma, 17 Mayıs gibi derneklerde psikolog ağında yer almaktadır, Antalya'da yetişkin ve çiftlere psikolojik destek vermektedir.

Please login first to join to the event by clicking here.