Mayıs ayında Romanya’nın Baia Mare kentinde düzenlenen Crossing Cultures projesi 12 ülkeden 24 katılımcıyı bir araya getirdi. Proje süresince kültürler arası diyalog ortamını kurmaya çalışan Crossing Cultures ekibi; kültürlerarası işbirliği ve kaynaşmanın münkün olabileceğini herkese gösterdiler.

Yücel Kültür Vakfı gönüllüleri, Polen Yılmaz ve Engin Karaman bu buluşmada bizleri temsilen orada olarak unutulmaz bir deneyimin parçası oldular. İşte gönüllülerimizin proje hakkında söyledikleri:

”İlk yurt dışı deneyimim ve böyle güzel bir projede yer alarak yaşadıklarım inanılmazdı. 1 hafta içinde, hayatım boyunca unutamayacağım deneyimler yaşadım; anılar ve arkadaşlar edindim. İyi ki Yücel ailesinin bir parçasıyım. Bana bu şansı yaşattığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” - Polen YILMAZ

”12 ülkeden 24 katılımcı ile gerçekleşen bu etkinlik; bana yeni yerler, insanlar, kültürler tanıma fırsatı verdi. İlk proje deneyimim olan Crossing Cultures hayatım boyunca unutamayacağım çok güzel anılar, arkadaşlıklar kazanmamı sağladı. Bu imkanı bana tanıyan Yücel Kültür Vakfı’na teşekkürlerimi sunuyorum.” - Engin KARAMAN