Bir projeyi hayata geçirirken, maddi desteğin olmazsa olmaz olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, senelerdir yaratıcı proje sahipleriyle onları destekleyebilecek kişileri bir araya getirmeye devam ediyoruz.

Bu yıl da proje sahibi kadınlarımızın hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak adına, Mart ayı boyunca paylaşacağınız proje ve hedeflerinizi web sitemizin Destek Bekleyen Projeler sayfasında, bir yıl boyunca, ücretsiz olarak, potansiyel destekçilerin dikkatine sunuyoruz.

Katılım için yapmanız gerekenler;

1. Proje veya hedeflerinizi anlatan özet bir yazı hazırlamak.
Yazının içerisinde;
 a. Net olarak hedefleriniz,
 b. Hedeflerinize ulaşmak adına bugüne kadar yaptığınız araştırma ve çalışmalarınız,
 c. Projeniz için gerekli bütçe ve şu ana kadar projenize bulduğunuz destekler,
 d. Projenizin zaman planı bulunmalıdır.
2. Yayımlanmasını istediğiniz fotoğraf, video veya sertifikalarınızı seçmek.
3. Hazırladığınız doküman ve ekleri info@yucelkulturvakfi.org e-posta adresine HEDEFİM konu başlığıyla göndermek.
4. https://www.yucelkulturvakfi.org/site-kullanim-sozlesmesi adresindeki sözleşmeyi indirmek, imzalamak, taratmak ve taranmış sözleşmeyi info@yucelkulturvakfi.org e-posta adresine göndermek.

Projeniz, ön incelemenin ardından web sitemizde yayımlanacaktır.

Önemli Not: Paylaştığınız kişisel veriler (fotoğraf, video, e-posta adresi, telefon vb.) Yücel Kültür Vakfı web sitesinde yayımlanacaktır. (Detaylar için tıklayın.) Üçüncü kişiler veya kurumlar hakkında bilgi içeren projeler yayımlanmayacaktır.

Başvuru Tarihi: 5 Mart 2021, Çarşamba – 31 Mayıs 2021, Pazartesi