Yücel Kültür Vakfı Öğrenme Kulübü Atölye ve Eğitim serisinde Sürdürülebilir Kalkınma ve Tarım kapsamında Yusuf Kurt'u ağırlıyoruz. Tarım sektörüne dönük ilgi, günümüz Türkiye'sinde her geçen gün artıyor. Pandemi sonrasındaki süreçte, büyük kentlerdeki bireylerin tarım sektörüne olan ilgisi arttı. Sürdürülebilir bir tarım sektörü içinse teknoloji kullanımı hayati öneme sahip. Bu etkinlikte; sektörün sürdürülebilirliği, teknoloji kullanımı ve girişimcilik konuları ele alınacak.

📅 Tarih: 4 Mart Pazartesi

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.00

Eğitim Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yusuf Kurt Kimdir?

Üniversite yıllarından itibaren, birçok farklı çalışmanın içinde yer almıştır. 2015 Yılında, Tarım-Gıda sektörlerine olan ilgisi artmış ve takip eden süreçte bu alanda çalışmalar yürütmüştür. 2019 yılında, ortakları ile birlikte Kibele Projekt'i kurdu ve halen Genel Müdür görevini yürütmektedir. Kurt, Kibele Projekt'te yürüttüğü çalışmaların haricinde araştırma sektöründe danışmanlık yürütmektedir. Tarım-Gıda sektörlerine dönük çeşitli etkinlik ve eğitimlere katkı sunan Kurt, ayrıca girişimcilik programlarında mentorluk vermektedir.

Kibele Projekt Kimdir?

Kibele Projekt, Tarım-Gıda ve Su sektörleri özelinde çalışmalar yürüten bir kolaylaştırıcıdır. Sektörün sürdürülebilirliği için, bireysel ve kurumsal müşterilerinin taleplerine dönük olarak çözüm sunmaktadır. Kibele Projekt, İngiltere merkezli Acquisition International Dergisi tarafından düzenlenen "Research and Development Awards" ödül programı kapsamında, "2023 Türkiye'nin En İyi Tarım-Gıda Araştırma Şirketi" ödülünü kazandı.

Please login first to join to the event by clicking here.