Sevgili Gençler,

Sizlere duyurmak istediğimiz heyecan verici bir fırsatımız var! Yücel Kültür Vakfımız çatısı altında ailemize katılacak ortak amaç ve hedeflerimizle geleceğe yürüyebileceğimiz yeni gönüllülerimizi arıyoruz.

Yücel Kültür Vakfı olarak, gençlerin geleceğe umutla bakmasını ve potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilmesini hedefliyoruz. Cumhuriyet ve demokrasinin temel ilke ve değerlerine sahip, çağdaş, donanımlı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, yaratıcı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen, iyi eğitimli, gelişmeye açık, bilgi üreten ve kullanabilen bireyler olarak yetişmenize katkıda bulunmayı önemsiyoruz.

Bu amaçlarımız doğrultusunda, sizi  İstanbul ekibimize dahil olacak gönüllülük çağrımıza katılmaya davet ediyoruz. Enerjiniz, fikirleriniz ve yeteneklerinizle faaliyetlerimizi güçlendirecek ve başarıya ulaşarak ailemizi büyütmeyi hedefliyoruz. Bireysel ve kültürler arası gençlik değişim programları, sanatsal ve kültürel faaliyetler, çevre gezileri, yerel ve uluslararası projeler gibi birçok farklı alanda gönüllülük fırsatları sunmaktayız. Bu projelere katılarak, potansiyelinizi keşfedebilir, yeni beceriler öğrenebilir ve farklı hayatlara dokunabilirsiniz. Gönüllü olmanın size sağlayacağı avantajlar da cabası! Gönüllü ailemize katılarak yeni arkadaşlar edinebilir, kişisel gelişiminizi destekleyebilir, topluma faydalı bir şekilde zamanınızı değerlendirebilir ve gelecekteki iş veya eğitim fırsatları için değerli bir deneyim elde edebilirsiniz. Gönüllülük deneyimi, size farklı perspektifler kazandırır, liderlik yeteneklerinizi geliştirir ve özgüveninizi artırır.

Eğer Yücel Kültür Vakfı'nın misyonunu ve vizyonunu paylaşıyorsanız, gönüllü olarak bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Sizlerin desteği, gençler arasında pozitif bir değişim yaratmamıza yardımcı olacak ve topluma etkili bir şekilde hizmet etmemizi sağlayacaktır.

Gönüllü olmak isteyenler için başvuru süreci oldukça basittir. Başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Başvurunuzun ardından ikinci aşama için sizinle iletişime geçerek daha detaylı bilgilendirme yapacağız. İstanbul'da yapacağımız etkinlikler ve faaliyetler için oluşturulan yerel gönüllü ağına başvurmak isteyenler için başvuru formuna tıklayabilirsiniz:

Unutmayın, siz gençlerin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için buradayız. Yücel Kültür Vakfı olarak, İstanbul'da gençlik çalışmaları, kültür ve sanat alanında sürdürülebilir faaliyetler için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sorularınız için yunusemre@yucelkulturvakfi.org adresiyle iletişime geçebilirsiniz.