Yücel Kültür Vakfı olarak  ''Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda Yaratıcılığın Anahtarı: Kendini Tanıma Yolculuğu kapsamında Beyza Tuncay'ı ağırlıyoruz.

Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda ilk buluşmanın içeriği: Kendini tanıma yolculuğu; bireyin kimliğini inşa etmesine, duygusal zenginlik kazanmasına ve yaratıcılığını ortaya çıkarmasına olanak tanır. Yaratıcılık, genellikle bu içsel yolculuğun ürünüdür. İnsan, kendi iç dünyasını keşfetme süreci boyunca dış dünyayla daha anlam dolu bir etkileşim kurabilir ve yaratıcılığına yeni boyutlar ekleyebilir. Kendini tanıyan birey; deneyimlerini sanat, yazı, müzik veya diğer yaratıcı alanlarda ifade etme konusunda daha yetenekli olabilir. Çünkü yaratıcılık, içsel dünyanın zenginliğinden beslenir. Gelin, gençliğin iyi olma gücünü bir araya getirip bu unutulmaz günü paylaşalım!

📅 Tarih: 14 Mart Perşembe

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.30

Eğitim Bilgileri

• Buluşma çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.

• Buluşmaya katılım ücretsizdir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beyza Tuncay Kimdir?

Biruni Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümünden ve aynı okulun Sosyal Hizmet lisans bölümünden mezun oldum. Uzun seneler sivil toplum alanında ulusal projelerde hak temelli çalışmalar yürüttüm, uluslararası projelerde yer aldım. Sivil toplum kuruluşlarında eğitmenlik ve koordinatörlük yaptıktan sonra kariyer yolculuğumda farklılaşma kararı aldım. Şu an çocuk haklarına duyarlı, psikolojik içerikler paylaşılan sayfamda (@kids.in.do) içerik üreticiliği yapıyorum.

Please login first to join to the event by clicking here.