Yücel Kültür Vakfı; 17 - 30 yaş arası gençlerin sanatın çeşitli dallarında eğitim alarak kültür ve sanat faaliyetlerine katılımını desteklemek amacıyla Genç Sanat Programı'nı başlatıyor.

Sadece gençlere özel ücretsiz olarak düzenlenen Tiyatro Eğitimi, Ocak - Nisan ayları arasında her cumartesi 9.30 - 13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular İstanbul'da yaşayan 17 - 30 yaş arasındaki gençlere açıktır. Tiyatroya ilgi duyan ve içindeki oyuncuyu keşfetmek isteyen herkesi başvurularını yapmaya davet ediyoruz.

Başvurularınızı aşağıdaki linkte yer alan başvuru formu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

📅 Son başvuru tarihi: 29 Aralık Cuma - 18.00

❗Katılım için Linke Tıklayınız. Genç Sanat Programı - Tiyatro Eğitimi Başvuru Formu

📌 Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

📌 Eğitimler yüz yüze gerçekleştirilecektir.

📌 Tiyatro eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Sahnenin büyülü dünyasına adım at! Yücel Kültür Vakfı Tiyatro Eğitimi seni bekliyor!