Yücel Kültür Vakfı - Dijital İçerik Geliştirme ve Oluşturma Kulübü Genç Sayfa Programı'nda buluşuyoruz!

Yücel Kültür Vakfı olarak, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine, yeteneklerini geliştirmelerine ve topluma değer katmalarına olan inancımızla "Genç Sayfa" programını hayata geçiriyoruz. Genç Sayfa, tamamen genç gönüllü yazarlarımızın ve dijital içerik geliştiricilerimizin ürettiği her şeyi kapsıyor. Sizlerle birlikte, interaktif sürecinizi nitelikli bir farkındalığa dönüştürecek, kendinizi keşfetme yolculuğunuzu destekleyecek ve daha kaliteli öğrenme deneyimleri sunacak bir platform oluşturuyoruz!

Genç Sayfa Programı Neler Sunuyor?

🚀 Geleceğin Liderleri İçin Fırsatlar Burada!

Genç Sayfa, gençlerin eğitim, sanat, kültür ve liderlik alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri bir platform sunuyor. Sizlere özel içerik ve yazılarımızla hayalinizdeki geleceğe adım atmanız için yanınızdayız.

🎨 Sanatın Gücüyle Değişim Yarat!

Sanat, kültür ve yaratıcılık, toplumları dönüştüren güçlü araçlardır. Genç Sayfa, sanatın eşsiz gücünü keşfetmeniz ve kendinizi ifade etmeniz için zengin bir platform sunar. Sanatla büyüyen gençler, dünyaya dokunan liderler olur.

🤝 Topluma Katkıda Bulun, Dünyayı Değiştir!

Gençlerin toplumlarına değer katmalarını teşvik ediyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri, gönüllülük faaliyetleri ve çeşitli sosyal etkinliklerle birlikte daha güçlü bir dünya inşa etmek için el birliğiyle çalışıyoruz.

🌐 Genç Sayfayla Daha Fazla Bağlantı!

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve etkinliklerimize katılarak Genç Sayfa'nın enerjisiyle tanışabilir, kendinizi keşfetme ve geliştirme yolculuğuna başlayabilirsiniz!

Yücel Kültür Vakfı - Dijital İçerik Oluşturma ve Geliştirme Kulübü olarak, genç ve dinamik bir ekibin parçası olmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise, işte size fırsat!

Kulübümüzün Hedefleri:

Kulüp Üyelerinden Beklenenler:

Nasıl Başvurabilirsiniz?

Başvuru yapmak için https://forms.gle/eramKJRa11cXn7xQ8 linkte yer alan formu doldurunuz.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart Pazar - Saat 18:00

Siz de bu heyecan verici yolculuğa katılmak ve kendinizi geliştirmek için son başvuru tarihine kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!