Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Proje Geliştirme Kulübü" etkinlik serisi başlıyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli konularda tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

📅 Tarih: 7 Mart Perşembe - Saat: 20.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Sosyal Girişimcilik nedir?

• Sosyal girişimcilik projeleri nasıl geliştirilir?

• Bir girişimci olarak nasıl sosyal etki oluşturabiliriz?

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Miraç Çetin Kimdir?

Gönüllü olarak Habitat Derneği'nde Master Eğitmenlik yaparken (Sürdürülebilirlik ve iklim krizi konularında), aynı zamanda Girişim İçin Teknoloji adında bir öğrenci topluluğunun başkanlığını yapıyorum. Bu toplulukta, iş geliştirme ve dijital dönüşüm alanlarında eğitimler veriyorum. Ayrıca, kendi kurduğumuz ajansın iş geliştirme ve dijital pazarlama faaliyetlerini yürütüyorum. Girişimcilik ve sosyal girişimcilik alanında birçok deneyimim oldu ve bu deneyimlerimi insanlarla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu sebeple, genel olarak insanlar beni bir girişimci olarak tanımlıyor ve ben de bu tanımlamayı kabul ediyorum.

Please login first to join to the event by clicking here.