Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Avrupa Gönüllülük Kulübü" etkinlik serisine devam ediyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli uluslararası çalışmalar ve gönüllülük programlarında tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

Burak Mithat Bayındır gençlerin yurtdışında seyahat edebilmeleri konusunda bizler ile İnterrail hakkında deneyimlerini paylaşacak.

📅 Tarih: 23 Mart Cumartesi

🕗︎  Saat: 21.00 - 22.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Interrail nedir?​​​​​​

• Interrail yapmadan önce ne gibi hazırlıklar yapmalıyız?

sorularına cevap bulacağız.

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Burak Mithat Bayındır Kimdir?

"Burak Mithat Bayındır, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisi. Üniversite hayatı boyunca AYBÜ Dağcılık Kulübü başkanlığı ve Aurornis Ar-Ge Sabit Kanat İHA Takım Kaptanlığı gibi önemli görevlerde bulundu. Ges Telekomünikasyon Hizmetleri'nde staj yaptı. Interrail programı kapsamında 20'den fazla ülkeyi ziyaret ederek doğa sporlarıyla ilgilendi. Türkiye'de AYBÜ Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nde etkinliklere katıldı, birçok tırmanış gerçekleştirdi. Avrupa'nın 15 önemli ülkesini 29 gün gibi kısa bir sürede ziyaret ederek dikkate değer bir başarı elde etti. Havacılığa da ilgi duyan Bayındır, Türkiye Teknoloji Takımı ile Teknofest İHA yarışmasına katıldı ve RC Uçuş Başlangıç Sertifikası aldı. Aurornis Ar-Ge Sabit Kanat İHA Takımı'nın kaptanlığını yapıyor ve üniversitesinin Havacılık ve Uzay Kulübü'nde aktif olarak yer alıyor. Genç yaşına rağmen yurt içi ve yurt dışında edindiği deneyimler ve aktif sosyal yaşamıyla dikkat çeken Bayındır, mühendislik çalışmalarıyla ve Interrail deneyimiyle kendini ön plana çıkarıyor."

📅 Tarih: 23 Mart Cumartesi

🕗︎  Saat: 21.00 - 22.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• İnterrail nedir?

• İnterrail yapmadan önce ne gibi hazırlıklar yapmalıyız?

sorularına cevap bulacağız.

Etkinlik Bilgileri

• Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Burak Mithat Bayındır Kimdir?

Please login first to join to the event by clicking here.