Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Avrupa Gönüllülük Kulübü" etkinlik serisine devam ediyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli uluslararası çalışmalar ve gönüllülük programlarında tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

Rabia Yerebakan gençlerin girişimcilik çalışmaları kapsamında bizler ile Genç Girişimciler için Erasmus Programı hakkında deneyimlerini paylaşacak.

📅 Tarih: 22 Şubat Perşembe

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.30

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Genç Girişimciler için Erasmus Programı nedir

• Gençler bu programa nasıl katılabilir?

sorularına cevap bulacağız.

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Rabia Yerebakan Kimdir?

Ben Rabia Yerebakan . Rize'de doğdum büyüdüm. Üniversiteyi Tokat Gaziosmanpaşa da İngiliz dili ve edebiyatı bölümünu okudum. 2022 yılında mezun oldum. Üniversite sürecimde okçuluk sporu ile ilgilendim ve bu hobim yan mesleğim haline geldi su an Okçuluk hakemliği ve antrenöruyum. Aynı zamanda İngilizce öğretmeniyim fakat su an çalışmıyorum  İtalyada stajimi ve projemi yaptığım kurum tarafından iş teklifi aldım onu değerlendirip bir sürece girmeyi planlıyorum. Bu süreçte yan meslegim olan okculukla alakalı işlerimi yürütüyorum.

Please login first to join to the event by clicking here.