Mutluyduk Belki Bugüne Kadar

Yakın arkadaşını ne kadar iyi tanıyorsun? Birbirinizden sakladığınız kaç sırrınız olabilir? İyi günde ve kötü günde yanlarında olman yeterli mi? Modern dünyanın arka odaya tıktığı hislerini birileri göz göre göre süpürmeye gelse ne yaparsın?

Yedi yakın arkadaş, bir akşam yemeği sırasında günümüzde herhangi bir Stephen King romanı kadar gerilim ve korku uyandırabilecek bir oyun oynamaya karar verir. Birbirlerinden sakladıkları hiçbir şeyleri olmadığını ispatlamak için odadaki herkes, tüm gece boyunca cep telefonlarını masaya koyarak gelen tüm aramaları, mesajları ve e-postları birbirleriyle paylaşmayı kabul eder. Merak etmeyin sadece sizin zihninizde “Eyvah!” kelimesi belirmiyor.

Cep telefonların sır küpüne dönüştüğü bir çağda, mekan ve zaman ayırt etmeksizin oluşan mahrem alanımızın bir şişenin içinde kıyıya vurduğunu düşünün. Gerçekler ortaya çıktığında nelere sebep olabileceğini yüzümüze çarpan “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar”, bizlere ipteki cambazların bilinmeyen hikayelerini anlatacak. Bakalım tüm ışıklar açıldığında o masada kalmaya kim(ler) devam edecek.

Yapım: TwoTwo Production
Yazan: Paolo Genovese
Sahneye Uyarlayan: Kerem Pilavcı
Yöneten: Ahmet Sami Özbudak