Borusan Quartet & Gökhan Aybulus

Ülkemizin dünya çapında üne sahip, katıldıkları her festivalden övgü ve başarılarla dönen kıymetli topluluklarından biridir Borusan Quartet. Tecrübeli quartet’leri aratmayan yeteneklerinin yanı sıra genç ve dinamik bir enerjiyi taşırlar sahnelerine… Borusan Sanat’ın İsviçre’deki Maggini Vakfı ile yaptığı işbirliği sonucu, 1776 yapımı Storioni keman, 1662 yapımı Amati keman, 2008 yapımı Conia viyola ve 1740 yapımı Guarneri viyolonsel gibi çok özel enstrümanlarla muhteşem bir tınıya kavuşan topluluk, Avusturya, Almanya, Fransa, İrlanda, İtalya, Cezayir, Katar, İsviçre, Yunanistan, ABD, Barbados, Japonya ve daha pek çok ülkede konserler verdi. 1. kemanda Esen Kıvrak, viyolonselde Çağ Erçağ, 2. kemanda Olgu Kızılay ve viyolada Efdal Altun’dan oluşan Borusan Quartet’e piyanoda eşlik edecek olan isimse ENKA sahnelerinin değerli sanatçılarından Gökhan Aybulus. Uluslararası yarışmalarda önemli dereceleri bulunan ve yine birçok yarışmada jüri üyeliği yapan Gökhan Aybulus, ülkemizin dünya sahnesine kazandırdığı, klasik müziğin tanınmış virtüözleri arasında yer alıyor. Maurice Ravel, Johannes Brahms

Etkinlik Mekanı: Enka İbrahim Betil Oditoryumu

Etkiblikl Saati: 20:30