Sanat Okuryazarlığı Atölyeleri Serisi ''Woyzeck'' Oyunu ile Tiyatroyla Başlıyor!

SANAT OKURYAZARLIĞI ATÖLYELER SERİSİ

TİYATRO OKURYAZARLIĞI ATÖLYESİ

Cultheater-Kültür ve Tiyatro Araştırmaları Derneği ve Yücel Kültür Vakfı ortaklığında yürütülen “Sanat Okuryazarlığı Atölyeleri Serisi” kapsamında gerçekleşecek ilk atölye olan Tiyatro okuryazarlığı atölyesinde25 KasımCumartesi günü, Oyun Atölyesi’nden Woyzeck oyununu izliyoruz!

Oyundan sonra, farklı üniversitelerden gençlerin, Boğaziçi Üniversitesi’nden Esra Dicle Başbuğ’un ve TiyatroİLKYAZ üyelerinin katılımı ile oyun üzerine değerlendirme ve eleştirilerin paylaşılacağı yuvarlak masa toplantısında buluşuyoruz!

*Atölye sonrası katılımcılar tarafından kaleme alınacak olan kısa değerlendirme yazıları proje bloğunda yayınlanacaktır.

**Etkinliğe katılım ücreti 15 TL’dir.

***Katılımcıların Woyzeck oyun metnini okumuş olmaları gerekmektedir.

Tarih: 25 Kasım Cumartesi

Etkiniik Saati : 16.00 – 20.00

16.00 – 17.00: Oyun Gösterimi: Woyzeck

Etkinlik Mekanı: Oyun Atölyesi (Moda)