Etkinlik Biletinin Yarısı Yıllık Katılım Bedeli Ödemeden Bizden!

#EtkinlikBiletininYarısıBizden ‘’Sosyal Medya Kampanyamıza’’ katıl!

Yıllık 50 TL katılım bedeli ödemeden, 1 yıl boyunca kültür ve sanat etkinliklerine %50 indirimle gitmenin keyfini çıkar!

Kampanya Katılım Koşulları;

•  Sosyal medya hesaplarımız üzerinden tanıtım videomuzu, kendi Facebook veya Instagram hesabın üzerinden paylaş,
  • Web sitesine ‘’www.yucelkulturvakfi.org’ ’üye ol,
  • Adını ve Soyadını; etkinlik@yucelkulturvakfi.org adresine başına #EtkinlikBiletininYarısıBizden Kampanyası yazarak mail ile ilet.

*Kampanyadan 16-29 yaş arasındaki, İstanbulda yaşayan tüm gençler, katılım koşullarını eksiksiz yerine getirerek yararlanabilir

*Kampanya ilk 1000 kişi ile sınırlıdır.’’

Kültür Avcısı Nedir?

Sistem Nasıl İşler?

• Kültür Avcıları, katılmak istedikleri kültür ve sanat etkinliklerini etkinlik@yucelkulturvakfi.org adresine mail atar,
  • Vakıf,bu önerile rarasından seçtiklerini,ve diğer önemli etkinliklerden oluşan aylık etkinlik takvimini hazırlar
  • Kültür Avcıları, vakfın web sites iüzerinden giriş yaparak, gitmek istedikleri etkinliği seçiyor,biletlerin %50’si YKV’den oluyor!
  • Etkınlıkleri web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.
  • Her Kültür Avcısı, yanında bir kişiye daha %50 iskontolu bilet alabiliyor.
  • Etkinik günü, Kültür Avcısı Lideri katılımcılarla whatsapp grubu kurarak gerekli bilgileri aktarır.

Kültür Avcılığı Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar;

1. Her Kültür Avcısının ayda 3 etkinliğe katılma hakkı vardır.
  2. Kültür Avcısı biletini ayırttığı etkinliğe katılmaz ise onun adına bilet satın alındığından, para iadesi yapılmaz.
  3. 48 Saat Kuralı; Kültür Avcısı katılacağını bildirdiği etkinliğe katılmaz ve katılmayacağını 48 saat öncesine kadar bildirmezse (etkinlik@yucelkulturvakfi.org) Yıllık Üyelik Aidatı iptal olur. Bu durumda; sonraki etkinliklere katılmak için tekrar Kültür Avcılarına üye olması gerekir.