Danimarka'da 15 Ocak 2019 -14 Ocak 2020 Tarihleri Arasında Uzun Dönem AGH Fırsatı!

Danimarka Fredericia bölgesinde 15 Ocak 2019 – 14 Ocak 2020 tarihleri arasında Avrupa Gönüllü Hizmeti projesinde uzun dönem Avrupa Gönüllü Hizmeti faaliyetinde bulunacak katılımcılar aranmaktadır!

Gönüllü tercihi;

• Gönüllü olgun, açık fikirli olmalı ve kendi insiyatifine göre çalışabilmelidir.
  • Sözlü ve yazılı İngilizce diline hakim bir kişiyi tercih ediyoruz.
  • Bilgisayar teknolojisi ve video, fotoğraf, kurgu ve ses gibi iletişim araçlarında iyi olan,
  • Küreselleşme, sanat ya da sanatsal süreçlere ilgi duyan gönüllüler

Faaliyet Tanımı;

• Öğrencinin etkinliklerini ve okuldaki günlük hayatını dokümantasyonlama yapma (bir kamera ile)
  • Performansları ve sanatsal projeleri kayıt etme
  • Düzenleme ve grafik çalışması yapma
  • Stratejik web iletişimi ve Sosyal Medya ile çalışma
  • Gönüllü boş zamanlarında okuldakiklüp etkinliklerine katılacak; tüm konaklaması boyunca okuldaki etkinliklerde personele ihtiyaç duyulduğunda gönüllü destek olacak ve etkinliklerde görev alacaktır.
  • Program oldukça yoğun olduğu için, hafta sonları Lisede genellikle aktiviteler olabilir.Günde ortalama çalışma saatleri yaklaşık 6-7 saat olacaktır.

Konaklama Tipi: Gönüllü, bir lisenin yurdunda tek kişilik veya başka bir gönüllüyle paylaşacağı bir odası olacaktır. Yatak odaları eski ama gerçekten rahattır. Her odada lavabo ve kişisel gardırop vardır. Duşlar ve tuvaletler diğer öğrencilerle paylaşılmaktadır. Yerel AFS gönüllü için bir irtibat kişisi / danışmanı ayarlayacaktır.

Başvurmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurunuzve CV’nizle birlikte evs-denmark@afs.org adresine gönderin:

Eğer ön elemeyi geçtiğiniz taktirde 1 Eylül 2018’den önce skype görüşmesi yapılması için başvuru sahibi ile iletişime geçilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 13 Temmuz 2018

Agh Süresi: 15 Ocak 2019 – 14 Ocak 2020

Başvurun esnasında Yücel Kültür Vakfı gönderici kuruluşun olarak gösterilecektir.