Danimarka'da 1 Şubat 2019 -18 Aralık 2019 Tarihleri Arasında Uzun Dönem AGH Fırsatı!

Danimarka Aalborg bölgesinde 1 Şubat 2019 – 18 Aralık 2019 tarihleri arasında Avrupa Gönüllü Hizmeti projesinde uzun dönem Avrupa Gönüllü Hizmeti faaliyetinde bulunacak katılımcılar aranmaktadır!

Gönüllü tercihi;

• Gönüllünün, sosyal medyada kullanacağı iyi bir İngilizceye ve iletişim becerisine sahip olması gerekiyor.
  • Gönüllünün eğitimle ilgilenmesi ve öğrencileri uluslararası anlaşma yönünde öğrenci hareketliliği proje ve etkinlikleri koordine edebilmesi gibi yeteneklere de sahip olması gönüllü için bir avantajdır.

Faaliyet Tanımı;

• Gönüllü, Uluslararası Direktör tarafından yönetilen UCN ‘nin uluslararası ofisinde çalışacaktır.
  • Bölümde, uluslararası ortaklıklar, Erasmus+, her türlü burs, pazarlama, işe alım, uluslararası seviyedeki öğrencilere istihdam ve onların işe alım süreçleri ile, uluslararası kabul ve katılım gibi uluslararası stratejik faaliyetlerin uygulanmasına yardımcı olacak ve işleri kolaylaştıracaktır.
  • Bununla birlikte gönüllü, kalkınma projelerinde ve uluslararası öğrencileri/ okul çalışma ortamını teşvik etmede yardımcı olacaktır.
  • Gönüllü, UCN'de uluslararası bir öğrenci ortamını ve bölgemizdeki uluslararası öğrencilere istihdam olanaklarını güçlendiren çeşitli projelerin uygulamalarında UCNI'yi destekleyecektir.
  • Gönüllü, UCN’de çalıştığı süre boyunca, uluslararası haftalarda düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerde, Danimarka’daki kurslar, işe alım ve pazarlamada, kamplarda, yaz okulu, uluslararası öğrenciler için yaratıcı temel eğitimlerde, kültürlerarası yeterliliklerle, öğrenciler için kültürel hazırlıklarda, evde kalma veya yurt dışına gitme, önümüzdeki yıllarda UCNI'nin odak alanları olan bunlargibi faaliyetlerin uygulanmasında yardımcı olacaktır. Temel görevler arasında sosyal medya, halkla ilişkiler ve etkinlik koordinasyonu yoluyla iletişimde yer alacaktır.

Konaklama Tipi: Gönüllü, yerel bir Danimarkalı ev sahibi ailenin yanında kalacak ve ailenin bir parçası haline gelmesi; ailenin etkinliklerinde ve sorumluluklarında yer alması beklenmektedir.

Başvurmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurunuzve CV’nizle birlikte evs-denmark@afs.org adresine gönderin:

Eğer ön elemeyi geçtiğiniz taktirde 1 Eylül 2018’den önce skype görüşmesi yapılması için başvuru sahibi ile iletişime geçilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 13 Temmuz 2018

Agh Süresi: 1 Şubat 2019 – 18 Aralık 2019

Başvurun esnasında Yücel Kültür Vakfı gönderici kuruluşun olarak gösterilecektir.