BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!

BURSİYERİNİZİ NASIL SEÇERSİNİZ?

Yarım Elma Bursu programı gereği dilediğiniz zaman bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

1. Yücel Kültür Vakfı sitesinde, ana menüden  BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN kutucuğu ile
    bağış sayfasına giriş yapmalısınız.
  2. Sayfada yer alan Ad, Soyad, Telefon, E-mail bilgilerini doğru bir şekilde girmelisiniz.
  3. Yarım Elma Bursu için ödemeniz gereken 1.050,00TL’nin yanına kaç kişiye burs verecekseniz bu sayıyı belirtmelisiniz.
  4. "Aşağıdaki şart ve sözleşmeleri okudum ve kabul ediyorum" seçeneğini işaretlemelisiniz.

"Yarım Elma bursiyerlerini kendim seçmek istiyorum" seçeneğini işaretlemelisiniz.(YENİ ÖĞRENCİ SEÇİMİ İÇİN)
 Desteklemeye devam ettiğiniz bir bursiyer mevcutsa bu seçeneği işaretlemeyiniz.

Bağışçı olarak bilgilerinizin bursiyeriniz ile paylaşılmasını istemiyorsanız "Bursiyerlerin bilgilerimi görmesini istemiyorum “ seçeneğini işaretlemeniz gerekir.

1. Ödeme aşamasına geçtiğinizde gerekli bilgileri doldurarak ödeme yap demeniz yeterli.
  2. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra bursiyerinizi sistem üzerinde seçebilmeniz için telefonunuza bir kod gelecek.(Örn: 123456-123456)
  3. Web sitesinde sağ tarafta takvimin altında yer alan Yarım Elma Bursiyer Seçimi sayfasına giderek 12 hanelik bu kodu (-) işareti ile birlikte aynen yazmalısınız.
  4. Kodu girdikten sonra sistemdeki öğrencileri bütün öğrencileri görebilir ve istediğiniz öğrenciyi inceleyebilirsiniz. Sayfada yer alan arama motorunda, örneğin "tıp fakültesi" yazdığınızda bu fakültede okuyan öğrencileri görebilirsiniz. Bu şekilde kendi kriterleriniz doğrultusunda öğrenci seçebilirsiniz.
  5. Yarım Elma Bursu programı gereği sistemde “Bağışçı Bekliyor” olarak görünen gençler için ya da sistemde  "Yarım Elma Bulundu" olarak görünen gençlerin diğer yarısını tamamlamak için bağış yapabilirsiniz.
  6. Karşınıza çıkan öğrenci listesinde sağ tarafta İNCELE butonuna tıkladığınızda öğrenci formunu ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Bu süreçte burs vermek istediğiniz öğrencinin formunu incelerken sayfanın en altında BURS VER butonuna tıkladığınızda o öğrenciye bağış yapmış olursunuz.
  7. Seçiminizi yaptığınız anda kodunuz yanar ve diğer öğrencilerin formlarını göremez hale gelirsiniz.
    Gençlerin özel bilgilerini korumak için geliştirdiğimiz bu sistemi anlayış ile karşılayacağınızı umarız.

Web sitesini kullanmadan bağış yapmak istenirse; (Mail Order) ile

Vakfımızın info@yucelkulturvakfi.org adresine mail atabilirler. Atacakları mailde,

Kendi iletişim bilgileri ile Bağış yapmak istediği öğrencinin Ad, Soyad, Okul, Bölüm bilgilerini vererek, bağışta bulunabilirler.
Tarafınıza göndereceğimiz mail order formunu doldurup imzalayarak bize iletmesi halinde bağış işlemi gerçekleşir.

Banka havalesi yolu ile yapılacak bağışlar;
Bankanız aracılığı ile doğrudan Yücel Kültür Vakfının  aşağıda IBAN nosu yazılı Bağış hesabına yapılacak para transferleri ile de bağış işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
IBAN :TR46 0006 2000 1500 0006 2962 86

Unutulmamalıdır ki yönetmelik gereği doğrudan öğrencilere aktarılacak bu bağışların geri iadesi söz konusu değildir.