Bağış

Neden önemli?
Lütfen tel. numaranızın doğruluğundan emin olun, Yarım Elma bursu verecekseniz bursiyerinizi seçebilmek için şifre bu telefona SMS olarak gelecektir
Kültür Sanat desteği, YKV’de gençlerin kültür ve sanat etkinliklerine ücretsiz ulaşmalarını sağlamak amacıyla yapılan desteklerdir. Bu vesileyle, gençlerin her ay tiyatro, sinema, konser ve buna benzer sanat etkinliklerine katılımları için ücretsiz bilet temin edilir. Aynı zamanda vakıf bünyesinde gençlerin kendilerini geliştirmelerini sağlayan çeşitli atölye, seminer ve eğitimler bu fonla gerçekleştirilir. Siz de 150 TL bağışta bulunarak bir gencin bir yıllık kültür sanat faaliyetlerine katılmasına katkıda bulunabilirsiniz.
Spor desteği, YKV’nin sağlıklı ve spor yapan bir neslin yetişmesini desteklemek amacıyla oluşturduğu bir fondur. Böylece vakıf bünyesinde daha önce sporla hiç tanışmamış gençlere tercihlerine göre bisiklet ve kayak gibi eğitimler ücretsiz verilir. Spor aktivitelerinin gençlerin hayatlarının sürekli bir parçası olması sağlanır. Siz de 300 TL vererek bir gencin spor faaliyetleri ile tanışmasını destekleyebilirsiniz.
Dil Bursu, YKV’nin daha fazla gencin dünyayı anlamasını, farklı kültürleri tanımasını, sadece yerel değil uluslararası standartlara göre kendi kariyerini şekillendirmesini hedeflemektedir. Siz de 600 TL vererek bir gencin hayatını değiştirebilir, Türkiye’nin her yanından gençlerin dil öğrenmesini sağlayabilirsiniz.
Yarım Elma Bursları, üniversite eğitimini sürdürmek için maddi desteğe ihtiyaç duyan başarılı gençlerle bağışçıları buluşturan bir burs programıdır. Bu burs programına yılın belli zamanlarında müracaat eden öğrencilerin beyan ettiği bilgiler, belgelerle doğrulandıktan sonra öğrenci burs almaya hak kazanır. Yarım Elma bursu, öğrencinin 1 yıllık ihtiyacını karsılamaya yönelik olan 2100 TL’nin iki bağışçı ortaklığında ya da bir bağışçı + vakıf ortaklığında paylaştırılmasından oluşmaktadır. Böylece iki yarım parça birleşir, daha fazla öğrenciye ulaşılır ve bağışçının yükü azalır. İster 1050 TL ister 2100 TL bağışta bulunarak bir gencin geleceğini aydınlatma da siz de pay sahibi olabilirsiniz.

Bilgi: Taksiklendirme, sadece Garanti Bonus Kartları için yapılabilmektedir.

Bağışta bulunarak, Üniversitede okuyan öğrencilerin hayatında yeni bir ufuk açtınız.
Değişime verdiğiniz destekten dolayı, Vakıf Yönetim Kurulumuz  ve ihtiyaç sahibi
gençlerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Bu sosyal ve toplumsal sorumluluk bilincini çevrenizdeki hayırseverler
ile paylaşırsanız, daha fazla gence hep birlikte imkanlar yaratmış oluruz.

Saygılarımızla,

logo

Bağışınız ile bir Öğrencinin Eğitimine verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. Cep telefonunuza gelen kod ile bursiyerleri seçmek için buraya tıklayın.

gençlerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Bu sosyal ve toplumsal sorumluluk bilincini çevrenizdeki hayırseverler
ile paylaşırsanız, daha fazla gence hep birlikte imkanlar yaratmış oluruz.

Saygılarımızla,

logo