YARIM ELMA BURS BAŞVURUSU SONUÇLARI

Başvurunuzun durumunu görmek için TC Kimlik Nosunu giriniz ve 'Şimdi Ara' tuşuna tıklayınız.
Bu Listede adınızın bulunması burs kazandığınız anlamına gelmez, Yarım Elma bursu kuralları gereğince ,Sizi en az bir bağışçının seçmesi ve Başvuru Formundaki bilgilerinizin Evrak ile doğrulanması gerekir.
Burs durumu açıklamaları için lütfen tıklayın.

TC Kimlik No:

Şimdi ara

TC kimliğinizi girdiğinizde Burs sonuçları altında göreceğiniz açıklamalar şunları ifade etmektedir.

Değerlendirilmeye gönderilmedi: Başvuru aşamasında formunuz geçici hafızaya alıp , daha sonra başarı ile tamamlayıp, değerlendirmeye göndermediğiniz için burs hakkınızı kaybettiniz.

Bağışçı Bekliyor: Başarı, sosyal ve ekonomik durumları ile aile yapıları incelendiğinde bursiyer olarak desteklenmesi gereken üniversite veya meslek yüksek okulu öğrencileri arasındasınız, size bir bağışçı aramaktayız .Bağışçı bulunduğunda sizinle iletişim kurulacaktır. Sizde kendi bağışçınızı bulmak konusunda bize yardımcı olabilirsiniz.

Yarım Elma bulundu: Bir bağışçı tarafından Elmanın yarısı verildi. bizler öbür yarımı tamamlamaya çalışıyoruz. Bu arada sizden bazı evrakların asılları ile Garanti Bankası Erenköy Şb.(şube kodu 150) de Kendi adınıza bir hesap açtırıp bize bildirmenizi bekliyoruz. (Bunu bulunduğunuz ildeki herhangi bir Garanti Bankası şubesinden yapabilirsiniz. Sizden hesap kesim ücreti, havale ücreti vs. giderler alınmaması için bu şube ile anlaşmamız var.)

Burs alıyor: Evrak ve bilgilerin doğruluğu kabul edildi, Elmanın ikinci yarısı da tamamlandı 12 ay boyunca burs alacaksınız. Bağışçılarınız ile iyi ilişkiler kurarak eğitim süresince bursunuzun devamını sağlamak artık sizin
elinizde.Unutmayın gelecek senelerde Bağışçınızın bağışa devam etmemesi durumuna bursunuz kesilecektir.
Bağışçı ile doğru ilişki kurmak için>>>

Burs alamıyor: Burs başvurusu seçici kurul tarafından reddedildi. Gelecek senelerde tekrar başvurabilirsiniz

(*) İpucu : Size Yarım burs verecek bir bağışçı bulmanız halinde, bağışçı arama motorlarında üst sıralara geçersiniz ve bursunuz hızla bağlanır.

Başvuru no Ad Soyad Burs Durumu Üniversite Fakülte /
Bölüm