'' Proje Koordinatörü '' Ekip Arkadaşı Arıyoruz!

Kültür-Sanat konularında gençleri destekleyen sivil toplum kuruluşu Yücel Kültür Vakfı aşağıdaki sorumlulukları yerine getirebilecek “Proje Koordinatörü” aramaktadır.

Vakıf Genel Sekreterliği’ne doğrudan bağlı olarak görev alacak olan, Proje Koordinatörü'nün temel sorumlulukları arasında;

• Avrupa Birliği akredite kuruluşu olan YKV’nin, ulusal ve uluslararası fonlama yapan kuruluşlara yeni gençlik projelerinin yazılması ve  koordinasyonu,
  •  Mevcut uluslararası ilişkiler ve ortak olunan projelerin yönetimi,
  • Vakıf gönüllü politikaları ve işleyişinin yönetilmesi,
  • YKV’nin çözüm ortaklarının geliştirilmesi ve ilişkilerin koordine edilmesi,
  • EVS proje ortaklarının belirlenmes ive operasyonun koordinesi,
  •  Seminerlerin, atölyelerin temalarının belirlenmesi ve organize edilmesi,
  •  Bağış kampanyalarının, fundraising çalışmalarının ve sponsorlar ile ilişkilerin yürütülmesi,
  • Vakıf ürünleri tanıtımına ve markalaşmasına destek olabilen,
  • YKV faaliyetleri ve etkinlikleriyle ilgili iletişim stratejilerinin geliştirilmesi yer almaktadır.

Eğer,

• Proje yazma ve Stk  alanında en az 3 yıllık tecrübeniz varsa ve bu alanda çalışmak istiyorsanız,.
  •  Kültür-sanat alanında iletişim ağınız varsa,
  • En az üniversite mezunuysanız ve ekip çalışmasına yatkınsanız,
  • İngilizceye iyi derecede ve tercihen ikinci bir yabancı dile hakimseniz
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsanız

Resimli özgeçmişinizi, ön yazınızla birlikte info@yucelkulturvakfi.org adresinegönderebilirsiniz.